Incalta-te cu stil toamna aceasta! Cele mai HOT tendinte de sezon

E timpul sa agati sandalele in cui si sa faci ordine prin dulapul cu incaltaminte de toamna, caci sezonul rece incepe deja sa-si scoate coltii si te obliga sa revii la cizme, botine sau pantofi  comozi si caldurosi. Trendurile au fost deja "aruncate" de designeri pe marile podiumuri de moda si Deichmann scoate la iveala atat modele de pantofi  noi, sic, classy, cat si cizme si botine reinventate din moda anilor trecuti.

 

Varful ascutit

 

Varful ascutit revine la moda si patrunde din ce in ce mai puternic in tendintele toamnei si in preferintele designerilor, fiind remarcat chiar si in prima colectie de pantofi a Victoriei Beckham.
Fashion-iconul american si-a prezentat, recent, in cadrul Saptamanei Modei de la New York, prima sa colectie de incaltaminte, iar pantofii fara toc, in stil manly, cu varfuri ascutite au fost, de departe, vedetele colectiei.

 

Sireturile wild&sexy

 

Botinele cu siret care au facut furori in moda anilor trecuti raman in trend si in toamna lui 2014. Modelele cu toc brazdate cu sireturi ofera lookul wild si sexy care scoate orice tinuta din monotonie, ajutandu-te sa-ti impui stilul personal in orice conditii meteo.

 

Cizme peste genunchi

 

Misterios, dar sexy  – este mesajul pe care-l transmit cizmele cu toc, peste genunchi, care raman in tendinte si in acest an.

 

Stilleto forever

 

Stilleto ramane modelul de pantofi parca nemuritor in moda.
Se impune cu gratie in toate anotimpurile si este un accesoriu nelipsit din tinutele elegante, indiferent de sezon. In toamna aceasta, pantofii cu toc cui raman cea mai potrivita alegere pentru un look feminin, rafinat, dar totodata modern. Se poarta modelele classy cu bareta, imprimate trendy cu desene artistice, dar si clasicii stiletto negri, simpli, extrem de feminini.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod