În anul 2015 adoptă un stil dinamic şi lejer!

Intampina anul 2015 cu un stil vestimentar aparte, lejer si confortabil, perfect pentru vremea de afara. Takko iti vine in ajutor cu o gama variata de produse, care te incurajeaza sa dai frau liber imaginatiei pentru a crea tinute potrivite personalitatii tale.
Bucura-te de fiecare zi si nu te lasa descurajat de vremea capricioasa, ce deseori iti contrariaza alegerile vestimentare. Bluzele casual in nuante indraznete de la Takko pot fi cu usurinta combinate cu o pereche de blugi sau de pantaloni bleumarin. Camasa din denim ramane una din piesele de rezistenta ale acestui sezon si poate fi asortata cu o vesta groasa, cambrata, ce iti va oferi un plus de feminitate in orice imprejurare.

Jachetele in nuante pastelate de la Takko se potrivesc atat stilului elegant, cat si celui casual si nu iti ingradesc alegerile in ceea ce priveste accesorizarea tinutei, pe care o poti completa cu un fular cu motive florale si cu o geanta de umar tip postas.

Jongleaza cu nuantele pe care Takko ti le pune la dispozitie si surprinde fiecare zi cu un joc de culori si un stil lejer care, cu siguranta, iti va oferi mai multa libertate de miscare.

Pret:

Camasa: 69.99 Lei
Pantaloni : 99.99 Lei
Vesta -  69.99 Lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod