Hello Sunshine!

Vara e greu sa concurezi cu stralucirea soarelui. Dar cateva trucuri din lumea modei si cele mai noi trenduri Takko pentru tinutele de plaja ale acestui an te vor face cu siguranta sa radiezi!

Rochia din denim este un must-have. Ai grija insa: compromisurile nu sunt acceptate! Acesta este sezonul perfect pentru a-ti lasa picioarele sa fie admirate, asa ca alege o rochie pana la genunchi. In plus, nimic nu este mai sexy decat o pereche de picioare bronzate. Accesoriile nu pot lipsi nici ele, cerceii si bratarile colorate sunt alegerea perfecta pentru o nota puternica si feminina.

Pantalonii subtiri sunt favoritii designerilor pentru aceasta vara.
Extrem de lejeri, pot fi purtati atat pe plaja, cat si la o plimbare in parc. Senzualitatea nu are deloc de suferit, daca in partea de sus se alege un top sofisticat.

Simte orice adiere a vantului prin materialul usor al tunicii tale. Este piesa vestimentara cea mai flexibila a sezonului pentru ca o poti purta in orice moment al zilei, atat intr-o tinuta casual, cat si intr-una de seara.

Tricourile verii 2014 sunt indraznete si pline de culoare. Cauta printurile amuzante si grafice, sunt perfecte pentru a fi combinate cu o pereche de pantaloni scurti sau jeansi, dar si cu o fusta sexy, stil creion, pentru un look ceva mai deosebit.
Inainte de toate, ai insa grija ca modelul ales sa fie potrivit siluetei tale si sa camufleze inteligent micile imperfectiuni. Pret pantaloni: 69,99 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod