De Sarbatori alege Mathilde, stilul tau natural!

Sărbătorile sunt momentul acela din an când ne găsim timp pentru familie și prieteni … și pentru noi înșine. Așa că, dacă ești în căutarea unor ținute care să îți pună în valoare feminitatea și să te facă să te simți în largul tău în orice context, aducând totuși o notă sofisticată look-ului tău, cu siguranță stilul Mathilde ți se potrivește!
Fie că îți dorești o ținută specială pentru petrecerea de sfârșit de an cu colegii de birou sau o ținută deosebită cu care să-ți impresionezi familia la masa de Crăciun sau pur și simplu acea rochie perfecta pentru a marca trecerea dintre ani cu o notă de glam, vei găsi ceea ce ți se potrivește în oferta de ținute festive marca Mathilde.

Dacă preferi un stil casual-chic și mizezi pe confortul hainelor pe care le alegi, îți recomandăm o ținută de cocktail cu pantaloni sau o rochie ce combină aspectul stilului office cu un finish romantic și fluid din voal.
Fiecare dintre aceste trei ținute se încadrează în marja de preț de 250-300 lei.

Dacă te caracterizează eleganța minimalistă, Mathilde te îndeamnă să alegi rochițele tip baby-doll reinterpetat, disponibile în noua colecție cu prețuri cuprinse între 420 și 520 de lei.

Iar dacă ești adepta unui stil sofisticat și pui preț pe combinații îndrăznețe de materiale, poți alege modelele asimetrice din gama de rochii de ocazie Mathilde. De asemenea, pentru un efect spectaculos, poți opta pentru o ținută vaporoasă, cu aer boem, din voal în culori intense.
Prețurile pot varia în acest caz de la 450 la 850 de lei.

Toate modelele sunt disponibile inclusiv pentru comenzi online, pe site-ul www.mathilde.ro, unde vei descoperi un univers colorat al feminității. Culorile predominante sunt roșu, mov prună, zmeuriu, bleu, turcoaz și verde, culori vibrante, care te vor ajuta să ieși din anonimat.

De asemenea, te vei face remarcată dacă optezi pentru croielile asimetrice, un reper reprezentativ al stilului Mathilde, alături de croielile cambrate, ce pun accent pe senzualitatea formelor feminine.
Aerul contemporan al ținutelor Mathilde este dat de combinațiile neașteptate de material, de la brocart, mătase, catifea, până la tricoturi din lână 100%, inuri, ramie, tafta, tul.

De Sarbatori alege Mathilde, stilul tau natural!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod