C&A a lansat colecţia Toamnă/Iarnă 2014/2015

C&A a lansat aseară în cadrul unui cocktail-party noua colecţie Toamnă/Iarnă 2014-2015. Editori de modă, stilişti, specialişti din industrie şi bloggeri au admirat propunerile pentru Toamnă/Iarnă 2014/2015 ale brandului nemţesc în spaţiile pline de poveste ale Grand Cafe Van Gogh.

Una dintre cele mai importante direcţii stilistice ale sezonului în viziunea C&A este combinaţia clasică de alb cu negru. Este un trend clean, clear şi totuşi îndrăzneţ. E cool, modern şi adulator, fără să întreacă însă măsura.
Dintre elementele stilistice definitorii ale acestui trend amintim cusăturile şi detaliile sofisticate, jachete Boucle, imprimeurile geometrice îndrăzneţe dar şi detaliile din piele ecologică.

Tricotajele cu model - unul dintre trendurile cele mai îndrăzneţe ale acestui sezon este prezent şi în colecţia C&A. Având ca surse de inspiraţie elemente din cultura folk,  urban dar şi diverse motive entice Jacquard, aceste piese reprezintă articole cheie în gareroba de Toamnă/Iarnă.
Intarsiile haioase sau pulovere cu mesaje aduc un aer fun tricotajelor clasice.

În ceea ce priveşte jachetele şi hainele pentru exterior, C&A aduce în prim-plan în acest sezon jachetele biker, jachetele parka şi clasicele haine din stofă de lână. Versatilitatea hainelor rebele de motor şi a jachetelor Parka care se regăsesc în colecţia Toamnă/Iarnă 2014/2015 le fac foarte accesibile şi uşor de integrat atât în ţinute de zi cu zi, cât şi în ţinutele de seară. Pentru evenimentele speciale pardesiele şi paltoanele din lână cu detalii preţioase din piele sau blană ecologică sunt cea mai potrivită opţiune.

Din punct de vedere cromatic, colecţia C&A Toamnă/Iarnă 2014/2015 este presărata cu tonuri pastelate de roz, burgund, albastru închis şi ocru.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod