Brandul vestimentar Isabel Garcia s-a lansat în România

În data de 18 noiembrie, la sediul showroom-ului de pe str. Maica Alexandra nr 4, a avut loc lansarea in Romania a celebrului brand din Italia Isabel Garcia.
Povestea Isabel Garcia a inceput  în anul 2009.  Inca de la inceput, creațiile sale elegante și inovative s-au adresat femeii moderne,atât in ceea ce priveste ținutele de zi cât și cele de seară.

Designerul din spatele colecției este Elliot James Frieze. El și-a început cariera în echipa Michiko Koshino și a fondat Qasimi în anul 2007. Frieze își descrie conceptul ca fiind o declarație a  eleganței, promovând o imagine sofisticata din punct de vedere al croiului și al materialelor utilizate, dar în acelasi timp accesibil și actual.


''Femeia Isabel Garcia este  modernă, rafinată, feminină, cu un gust impecabil'' -   Elliot James Frieze

Cu peste 400 de puncte de vânzare în întreagă lume, Isabel Garcia a devenit rapid un reper în moda internațională, având susținători în rândul celebrităților al căror stil vestimentar sofisticat și plin de grație a devenit iconic în toate capitalele modei: Londra, Paris, Moscova și Kiev. Recent, hainele Isabel Garcia au primit recunoașterea supremă, fiind prezentate în paginile revistei Vogue UK.

În România, brandul Isabel Garcia s-a bucurat de susținerea celebrităților autohtone: Alexandra Stan, Cristina Herea, Carmen Negoiță, Irina Mohora, Claudia Hîrșu, Eniko Georgescu și Răzvan Firea sunt câteva dintre numele care au confirmat prezența la evenimentul de lansare găzduit de Corina Bilcon și Ilinca Vlasova, cele două tinere entuziaste care și-au dorit să facă cunoscut brandul Isabel Garcia româncelor pasionate de modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod