Brandul Etic

Brandul de moda romanesc ETIC, este lansat inca din 2001. In toti acesti ani ETIC a creat haine pentru cei care apreciaza croiurile moderne, materialele de calitate, pentru cei care vor sa fie in trend, dar si pentru cei care au nevoie de tinute office sau de seara. In fiecare an ne-am propus sa imbunatatim calitatea produselor noastre si am ajuns la un nivel de care suntem mandri.

In colectia ETIC primavara-vara 2014 gasesti sute de produse, de la costume office, dar in culori vesele, la pantaloni superbi din jacard, topuri din viscoza si matase, fuste creion, tricotaje foarte fine si semi-transparente si multe rochii de vara.
Culorile-cheie ale colectiei sunt corai, verde fistic, albastru electric; acestea sunt potolite cu tonuri discrete de roz, bej, bleu, dar si de alb si negru. Nici imprimeurile florale nu puteau sa lipseasca din propunerile noastre de vara.

Pe langa toate acestea, in magazinele ETIC gasesti o multime de accesorii, de la coliere, genti de zi sau plicuri de seara, palarii de paie pentru zilele toride de vara, pana la esarfe sau curele in toate culorile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod