1001 Dalmatieni, Alice in Tara Minunilor si Cartea Junglei isi fac debutul in moda urbana!

“Young at heart” este mai mult decat un dicton, ci defineste o stare de spirit, pe care cei care sunt creativi si au spirit ludic o apreciaza indiferent de varsta sau de preocupari. Poate nu intamplator, aceasta expresie a fost aleasa de brand-ul de imbracaminte si incaltaminte Vans pentru a numi o campanie unica, ce a debutat in aceasta vara prin lansarea colectiei Vans x Disney (ce a inclus haine si pantofi cu personajele Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Mica Sirena, Jasmine si Cenusareasa) si continua acum cu “1001 Dalmatieni”, “Cartea Junglei” si “Alice in tara Minunilor”.
Sarbatorind apropierea sezonului festiv, Vans a reinterpretat modelele iconice de incaltaminte Sk8-Hi Reissue si Authentic cu ajutorul print-urilor, ce ii au in centrul atentiei pe catelusii patati, vanati cu atata ardoare de Cruella de Vil. Nu stim daca toti cei 1001 de catelusi se afla imprimati pe modelele de incaltaminte, dar cu siguranta acestia  te vor cuceri pe loc, atunci cand vei incerca sa ii “numeri” pe incaltari sport, sepci, ghiozdane sau bluze.

Personajele imaginate de Lewis Carroll, respective Palarierul Nebun, Iepurele Alb, Alice, Regina de Cupa, Tweedledee si Tweedledum sunt personajele, pe care le vei regasi redate fidel pe clasicul slip-on Vans,  Sk8-Hi Reissue, Authentic, dar si pe imbracaminte sau accesorii (sapca, ghiozadan) cu aspect urban-sport, in timp ce Cheshire Cat iti va “zambi” printre imprimeuri psihedelice.

Coincidenta sau nu, in urma cu putin timp a fost lansat trailerul pentru noul film Disney, Cartea Junglei, ce va avea premiera in primavara anului viitor.
Indragitele personaje Mowgli, Baloo, Baghera, dar si “maleficii” Ka sau Shere Khan, imaginati de scriitorul Rudyard Kiplin, desenati si animati de Walt Disney se regasesc acum si pe obiecte vestimentare, ce se adreseaza “copilului” din tine! Disponibila in magazinele Vans din Afi Palace Cotroceni si Mega Mall, obiectele vestimentare din colectia Vans x Disney cu “1001 Dalmatieni”, “Cartea Junglei” si “Alice in tara Minunilor” vor reprezenta cadouri ideale pentru cei mici si cei mari in perioada festiva care se apropie cu pasi repezi!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod