Săptămâna Modei de la Londra: 20 cele mai interesante ținute

Designerii propun pentru vara viitoare rochii cu o croială lejeră, care par inspirate de furourile sexy de noapte, realizate din materiale fluide
Septembrie este luna modei. În capitalele modei au loc cele mai importante evenimente ale anului, marii creatori și case de modă prezentând colecțiile pe care le-au creat pentru sezonul primăvară-vară 2017. Pe 20 septembrie s-a încheiat Săptămâna Modei de la Londra, care a adus în atenția publicului propunerile designerilor britanici și nu numai pentru sezonul următor.

Printre sutele de ținute prezentate pe podium la acest eveniment major de modă din capitala Marii Britanii s-au făcut remarcate câteva tendințe majore.
În primul rând, creatorii de modă ne propun pentru vara viitoare rochii cu o croială lejeră, care par inspirate de furourile sexy de noapte, realizate din materiale fluide.


Fusta cu tiv asimetric este un alt element care a putut fi observat în cadrul colecțiilor prezentate la London Fashion Week. Designerii s-au folosit de linia tivului pentru a reinventa rochiile și fustele. De asemenea, și mânecile s-au aflat în atenția creatorilor de modă pentru colecțiile din sezonul primăvară-vară 2017.
Cămășile și rochiile cu mâneci statement au putut fi observate în cadrul ținutelor propuse de Marques Almeida, Simone Rocha, JW Anderson și Christopher Kane, potrivit vogue.co.uk.

Imprimeurile florale se mențin în tendințe și sezonul viitor, dar spre deosebire de cele masive care ne-au cucerit în vara aceasta, pentru 2017 micro-imprimeurile se anunță a fi în prim-plan.

În ceea ce privește accesoriile, trendul unui singur cercel, de obicei unul statement, a putut fi observat în cadrul colecțiilor prezentate.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod