Reduceri! E vremea să-ţi cumperi pantofii de care ai nevoie!

E timpul pentru ceva clasic, durabil, comod şi care să se asorteze la orice. Cultura reducerilor de ianuarie a început să pătrunda şi în conştinţa noastră. Dacă în luna decembrie scoatem

E timpul pentru ceva clasic, durabil, comod şi care să se asorteze la orice. Cultura reducerilor de ianuarie a început să pătrunda şi în conştinţa noastră. Dacă în luna decembrie scoatem bani din buzunar pentru ceilalţi – sub forma cadourilor – , în ianuarie începem să ne gândim la ce avem noi nevoie.

În general, acum ar trebui să ne concentrăm pe lucruri pe care ni le dorim, ne sunt necesare, sunt durabile, sunt comode, sunt clasice, sunt purtabile în cât mai multe situaţii şi cât mai mult timp, sunt de bună calitate şi, de aceea, prea scumpe ca să ni le permitem sau să merite să le cumpărăm la preţ întreg.

Ce femeie nu are nevoie de o pereche de pantofi negri sau nude, simpli dar eleganţi, care se asortează la orice, buni pentru birou dar şi la o ieşire în oraş? Sau de o pereche de ghete negre, comode sau elegante, care să se potrivească la blugi, fustă, rochie…? Acum este cu adevărat momentul să-ţi cumperi aşa ceva, dar şi mai mult poate după 15 ianuarie când reducerile o să sară la peste 50%. Riscul este ca atunci să nu mai găseşti numărul tău sau chiar modelul dorit. Dar, părerea mea e că la câte oferte există poţi să mai aştepţi dacă bugetul nu-ţi permite încă.
Ştim cu toţi cât de “înfometaţi” suntem în această lună, pentru că portofelul ne-a cam fost golit de cadouri si distracţii.
Aproape la toate magazinele vei vedea afişat anunţul de reduceri, iar cele practicate la încălţăminte variază între 20 şi 50%. Am ales pentru voi câteva modele de la Musette – unde sunt reduceri de 20-30% – , de la Bata, unde sunt de 30%, şi de la IL Passo (35-50%). Puteţi încerca şi magazinele Corso Como, Humanic, Aldo, Musette şi multe altele.
E bine să intraţi şi în magazinele brandurilor axate în special pe haine pentru că şi acolo veţi găsi încălţăminte de bună calitate şi la preţuri foarte bune acum: Mango, Zara, Marks & Spencer etc. Vă doresc cumpărături “înţelepte” pentru acest ianuarie 2014!

Obs. Pentru a vedea preţul şi marca, aţezaţi cursorul pe poza mică din galerie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod