Purtăm ceva “urât” şi ne simţim totuşi frumoase!

Chiar şi Sandra Bullock şi-a asortat o pereche de UGG-uri la haina de toamnă De când au apărut, UGG-urile au născut sentimente contradictorii. “Urăsc cizmele astea! Sunt oribile!”

Chiar şi Sandra Bullock şi-a asortat o pereche de UGG-uri la haina de toamnă

De când au apărut, UGG-urile au născut sentimente contradictorii.

“Urăsc cizmele astea! Sunt oribile!” “Doamne, îmi plac atât de mult! Le iubesc! Le port la orice!” Cam asta auzeam în jurul meu acum câţiva ani când au început să se poarte şi la noi UGG-urile. Nu cred că am văzut încălţări care să nască sentimente atât de radicale şi care să fie atât de răspândite. Iar lucrurile nu s-au schimbat prea mult de atunci. Se poartă la fel de mult în fiecare an, sunt la fel de urâte sau iubite.

Eu, eram printre puţinele cu sentimente amestecate. Şi aşa am şi rămas. Le vedeam în picioare la prietena mea sau la alte femei şi mi se păreau minunate, pentru că îmi plăcea cum le stă. Împinsă de acest sentiment, probam şi eu o pereche – cum le puneam în picioare aveam imediat senzaţia că arăt horror, că îmi fac un picior imens şi… renunţam. Am pendulat între aceste două senzaţii vreo trei ani, după care, anul trecut m-am încumetat şi mi-am cumpărat o pereche de pe net. Aşa, cel puţin, nu mai eram nevoită să le probez. Nu mi s-a părut că îmi stau mai bine, dar s-au dovedit extrem de practice.
Dacă era prea frig sau dacă trebuia să merg doar la cumpărături îmbrăcată lejer, îmi trăgeam UGG-urile în picioare şi gata! A venit din nou vremea lor (deşi cele originale pot fi purtate şi când este cald afară – cel puţin aşa spun producătorii, şi e vorba doar de cele originale care sunt destul de scumpe). Nu o să plictisesc pe nimeni cu istoria lor, care se găseşte în câteva variante pe net. Nu o să plictisesc pe nimeni nici cu faptul că ortopezii nu numai că nu le recomandă, dar şi ameninţă că reprezintă o crimă pentru picioarele noastre. Când vreodată un astfel de argument le-a oprit pe femei să poarte ceva ce le place? Am să vă spun doar că dacă nu vreţi să daţi o căruţă de bani pe unele originale, căutaţi variante mai ieftine, tot din piele şi cu talpă flexibilă.
Am văzut unele la Pavilionul H, din Bucureşti, dar şi în diverse alte magazine. O astfel de pereche costă în jur de 250-280 lei. De asemenea, urmăriţi reducerile de pe net. S-ar putea să aveţi noroc să vă puteţi comanda o pereche “adevărată“ la un preţ mai “normal”.
Şi iată şi câteva vedete fan UGG-uri. Nu-i aşa că le stă foarte bine încălţate în ceva atât de urât?! (“ugly” este sursa denumirii acestor cizme!)

Adriana Lima, model brazilian şi actriţă, a ales să poarte o pereche neagră de cizme UGG

Jennifer Lopez pare a se simţi confortabil în UGG-urile ei, care au aceeaşi culoare cu puloverul

Actriţa Ashley Greene şi-a ales o pereche de UGG-uri împodobite cu capse

Actriţa şi modelul Kimberly Stewart a ales o pereche micuţă de UGG-uri, gen botoşi, pentru fiica ei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod