Viaţa noastră între două genţi… sau ce cărăm întreaga săptămână după noi

A doua geantă e mai mare, mai urâtă, dar foarte utilă! De cele mai multe ori, una ne atârnă de un umăr, cealaltă, de celălalt umăr. Ne echilibrăm! De câte ori nu ţi s-a întâmplat să

A doua geantă e mai mare, mai urâtă, dar foarte utilă! De cele mai multe ori, una ne atârnă de un umăr, cealaltă, de celălalt umăr. Ne echilibrăm!

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să te uiţi la toate acele lucruri pe care trebuie să le cari după tine la birou şi să-ţi spui: “La naiba! Am nevoie de o geantă mai mare!” Da, cam ăsta e primul gând. Şi, totuşi, nu întotdeauna rezolvă problema. Eu mi-am luat o geantă mai mare, dar lucrurile de care aveam nevoie se înmulţeau proporţional.

(E ca atunci când te muţi într-un apartament mai mare şi constaţi că reuşeşti să-l umpli lejer cu lucrurile pe care le aveai într-o garsonieră, iar după câteva luni să nu mai ai loc de nimic!)

Atunci am găsit o altă rezolvare. De fapt, a venit cumva de la sine. Am început să umblu cu două genţi. E mai ieftin decât să-ţi iei un apartament mai mare. Acum car o geantă normală şi, în plus, un fel de “sacoşă“ din material impermeabil sau dintr-un material rezistent, ca de blugi (ultima de acest fel am fost super fericită să o achiziţionez în vacanţă dintr-un magazin GAP de la Paris la o mega-reducere – m-a costat doar 14 euro).

Dar nu sunt singura care a adoptat acest stil. Văd zilnic pe stradă foarte multe femei şi tineri care poartă câte două genţi sau o geantă şi un rucsac, sau o geantă şi acel gen de “sacoşă“ de care vorbeam mai sus.

De cele mai multe ori, una ne atârnă de un umăr, iar cealaltă, de celălalt. Ne echilibrăm. Viaţa noastră între două genţi. Viaţa noastră în două genţi. Ce cărăm în cea de a doua? Pentru că în prima avem de obicei portofelul, cheile, cosmetice, bonurile şi facturile, şerveţelele, guma de mestecat…  Am făcut o scurtă “analiză“ şi iată ce ducem, de obicei, în cea de a doua: prânzul, dosarele, cartea preferată, medicamentele, crema de mâini, laptopul sau tableta, reviste, încă o pereche de pantofi/teneşi, o pereche de şosete… A doua noastră geantă e mai mare, mai urâtă, dar foarte utilă! Doar în weekend o abandonăm.

Pentru că, nu-i aşa, măcar atunci merită să ne facem viaţa mai uşoară!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod