Supermodelul Karlie Kloss și-a cumpărat cea mai încăpătoare geantă Chanel Classic

Karlie Kloss, unul dintre cele mai de succes supermodele la ora actuală, a fost văzută recent prin New York purtând o geantă Chanel Maxi Classic Flap. Aceasta este un model mai neobișnuit, fiind

Karlie-Kloss-Chanel-Maxi-Classic-Flap-Bag-3

Karlie Kloss, unul dintre cele mai de succes supermodele la ora actuală, a fost văzută recent prin New York purtând o geantă Chanel Maxi Classic Flap. Aceasta este un model mai neobișnuit, fiind cea mai mare geantă al popularului stil Chanel.

Karlie-Kloss-Chanel-Maxi-Classic-Flap-Bag

Conform purseblog.com acest stil nu este preferat de multe celebrități, dar, se pare că în ceea ce o privește pe Karlie aceasta ar fi singura ei geantă Chanel. În rest, ea a fost văzută preferând, în ceea ce privește gențile, branduri precum Coach, Michael Kors și Rebecca Minkoff.

Karlie-Kloss-Chanel-Maxi-Classic-Flap-Bag-4

Karlie Kloss are 22 de ani, s-a născut în Chicago, și a intrat în atenția lumii modei pe la 14 ani, de-a lungul timpului fiind solicitată de o mulțime de desingeri celebri pentru prezentarea colecțiilor lor.

Ea are ca hobby-uri realizarea de prăjiturele, ciclismul și baletul. A creat și o prăjitură numită Karlie's Kookies, iar veniturile din vânzarea acesteia au fost direcționate către fundațiile ce se ocupă de copiii, ce suferă de foame. Ea crede că aceasta este una dintre cele mai perfecte prăjituri deoarece conține ciocolată neagră, ovăz, migdale, fără a conține lactate, gluten sau zahăr.

Karlie-Kloss-Chanel-Maxi-Classic-Flap-Bag-2

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod