Rucsacul, noua obsesie a iubitoarelor de modă. Tu îl porţi?

Ştiu că atunci când zic rucsac te gândeşti la rucsacul, plin cu cărţi şi caiete, pe care l-ai cărat în spate în anii copilăriei, atunci când te duceai la şcoală. Însă, azi îţi voi

Ştiu că atunci când zic rucsac te gândeşti la rucsacul, plin cu cărţi şi caiete, pe care l-ai cărat în spate în anii copilăriei, atunci când te duceai la şcoală. Însă, azi îţi voi vorbi despre un altfel de rucsac.




Unul mult mai şic, mai colorat şi mai la "modă". Rucsacul de oraş, pentru că aşa l-am botezat, este perfect pentru acele zile când te duci la cumpărături şi vrei să ai ambele mâini libere ca să poţi căra sacoşele. De asemenea, cu un rucsac în spate poţi trimite mult mai uşor sms-uri şi te poţi plimba, liniştită, cu paharul tău de cafea în mână.  Începe să-ţi placă, nu-i aşa?

Iar dacă ne gândim şi la cât de practic este şi la cât de multe lucruri putem căra în el, atunci parcă îl vedem cu alţi ochi.

Dacă ai un rucsac, în loc de poşetă, cu siguranţă nu mai eşti nevoită să cari diverse lucruri în mână (reviste, cărţi, punguţe etc). Unde mai pui că este perfect pentru acele situaţii în care rămâi peste noapte la iubitul tău şi ai nevoie de atât de multe lucruri pe care să le iei cu tine (demachiant, dischete, creme, produse de machiaj, schimburi şi lista poate continua).

Din piele, colorate, din denim sau din alte materiale, rucsacurile le poţi purta nu numai la ţinute sport ci şi la rochii fluide, de vară, la jeanşi sau la pantaloni scurţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod