"Regina" Beyonce iubește gențile mari, colorate și exotice. Ție îți place stilul ei?

Beyonce, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe americane, are un stil vestimentar cu personalitate, foarte îndrăzneț. Și pentru că vedeta este considerată un adevărat style icon, "Queen

Beyonce, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe americane, are un stil vestimentar cu personalitate, foarte îndrăzneț. Și pentru că vedeta este considerată un adevărat style icon, "Queen B" apare pe coperta revistei Vogue USA, din luna martie, într-un editorial foto realizat de Patrick Demarchelier.

"Regina B" are lumea la picioare. Și nu o spunem noi, ci celebra revistă Vogue care i-a dedicat vedetei mai multe pagini în cel mai recent număr al său. Are o carieră demnă de toată invidia, o familie fericită, un soț care o iubește și...

o colecție impresionantă de genți.

"Nu mai simt că mai trebuie să fac cuiva pe plac. Mă simt liberă", mărturisește Beyonce. Iar asta se vede și în stilul vestimentar pe care îl abordează. Nimic din ce poartă vedeta nu este modest, șters sau neinteresant.

Cântăreața adoră gențile mari, colorate, care scot din anonimat orice ținută și care nu pot trece neobservate. Și chiar dacă Beyonce a declarat de mai multe ori că în viața reală este o persoană timidă, hainele și accesoriile pe care le poartă o cam contrazic.

"Reginei" îi place să iasă în evidență.

Un alt lucru pe care l-am remarcat este faptul că Beyonce nu este fidelă unui anumit brand, așa cum sunt foarte multe vedete de la Hollywood. Diversitatea colecției sale este una remarcabilă. De la Alexander Wang, Diane von Furstenberg sau Hermes până la Gianmarco Lorenzi, Balenciaga, Givenchy, Alexander McQueen sau Fendi ea le are pe toate. Nici Dolce & Gabbana, Valentino, Bottega Veneta, Jimmy Choo sau Versace nu lispesc din garderoba vedetei.

Un lucru este sigur, Beyonce are un stil unic, pe care nu oricine ar putea să-l adopte.

Ție îți place sau ți se pare prea mult?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod