Poşetele cu franjuri, din nou în tendinţe pentru acest sezon

Descoperă cum să ai un look hippie cu ajutorul acestui accesoriu şi fii cuceritoare indiferent de ocazie! Franjurile lungi sunt introduse şi pentru această toamnă de marii designeri

Descoperă cum să ai un look hippie cu ajutorul acestui accesoriu şi fii cuceritoare indiferent de ocazie!
girl in a country style
Franjurile lungi sunt introduse şi pentru această toamnă de marii designeri internţionali în colecţiile lor, de aceea le poţi purta fără grijă dacă eşti adepta stilului hippie sau dacă vrei să devii.

Trebuie să fii îndrăzneaţă şi să optezi pentru ele nu numai la ţinutele casual, ci şi la cele elegante. Pot fi purtate oriunde şi oricum, însă trebuie să te reprezinte şi să îţi facă plăcere să le porţi.

Descoperă câteva idei pentru ţinuta ta inspirate de la vedete:

1. Poartă geanta cu blugi şi ceva lejer în sus atunci când ieşi cu prietenele în oraş sau mergi într-o vizită.

Aici este vorba de o ţinută lejeră, iar piesa de rezistenţă cu siguranţă va fi poşeta.
351JC-KJ
2. O poţi utiliza şi dacă mergi la o petrecere sau la un evenimnet mai sofisticat, însă trebuie să optezi pentru rochie în acest caz. Această geantă mică şi finuţă nu îţi va strica deloc din eleganţă, ci din contră îţi va da un aer foarte rafinat.
Selena Gomez seen out in Encino
3. La serviciu este tocmai bună, însă trebuie să fie puţin mai încăpătoare, doamnele au nevoie de multe pentru întreaga zi. Poart-o cu pantaloni şi un pulover comod!
28AFEC5C00000578-3082625-image-m-30_1431653227153
4. Nici când ai o întâlnire romantincă nu trebuie să te dichiseşti prea tare, ci să laşi latura ta naturală să iasă la iveală şi să nu încerci să pari altcineva.
Poartă hainele cele mai practice şi în care te regăseşti, mai ales dacă urmează să mergeţi prin parc. Optează pentru această geantă şi o vestimentaţie formată dintr-o cămaşă de blugi, pantaloni sau fustă şi o încălţăminte comodă.
245
5. Chiar dacă pare uşor casual, această poşetă poate fi asortată perfect şi la o ţinută de ocazie. O poţi folosi la o nuntă cu o rochiţă elegantă şi chiar la un costum atunci când mergi la un vernisaj sau la un spectacol de teatru.

genevieve_jones_fringe_stdPont! Dacă nu eşti foarte curajoasă, este important să alegi doar o piesă care să atragă atenţia asupra ta, de aceea trebuie să te opreşti doar la geantă.

Femeile mai îndrăzneţe pot alege o vestimentaţie tot cu franjuri: o fusta sau botine de acest gen.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod