Plicuri colorate și genți care ne duc cu gândul la vacanță, de la Accessorize

Când spui "vară" te gândești automat la vacanță, la mare, la apa albastră, la soarele arzător și parcă te apucă dorul de acele zile perfecte, când singura ta grijă este să te dai cu

Când spui "vară" te gândești automat la vacanță, la mare, la apa albastră, la soarele arzător și parcă te apucă dorul de acele zile perfecte, când singura ta grijă este să te dai cu cremă de protecție. Tot așa au reacționat și designerii brandului Accessorize când s-au gândit la sezonul primăvară-vară 2013.


Accesorii colorate în nuanțe luminoase, imprimeuri tribale, piese ușor de asortat care te îndeamnă la distracție și voie bună, așa cum ar trebui să fie orice zi de vară.

Cu astfel de accesorii și cel mai plictisitor și banal look prinde viață.

În ceea ce privește gama de culori, în acest sezon Accessorize ne propune nuanțe de roz, galben vibrant, roșu intens sau turcoaz. Piesele bijuterii sunt și ele prezente, cu promisiunea că orice ținută se va transforma ca prin minune cu ajutorul lor. Nu lipsesc nici sacii de plajă supradimensionați, cu imprimeuri etnice sau rucsacuri încăpătoare.

Mai mult decât atât, colectia cuprinde accesorii de păr, brățări, coliere, cercei, precum și ochelari de soare, curele, pălării de paie sau costume de baie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod