Pentru luna cadourilor poartă “poşeta cu lănţişor”. E sexy!

Un model de mare succes în ceea ce priveşte genţile, este cel care are cureaua sub formă de lănţişor. Acest mic detaliu le face foarte potrivite pentru ieşirile în oraş, la un teatru sau

Un model de mare succes în ceea ce priveşte genţile, este cel care are cureaua sub formă de lănţişor.

Acest mic detaliu le face foarte potrivite pentru ieşirile în oraş, la un teatru sau la o petrecere. Şi pentru că suntem în luna sărbătorilor, când ocazille de a ne îmbrăca în ţinute elegante sunt mai dese decât oricând în timpul anului, am ales să vă prezint mai multe modele de astfel de genţi. Acestea sunt de mărime medie sau micuţe, aşa că o puteţi alege pe cea care vă avantajează cel mai mult, în funcţie de ceea ce ştiţi că aveţi de pus în ea.

Cele mai multe sunt de culoare neagră, pentru că negrul e una dintre cele mai elegante culori şi cea care se potriveşte la orice ţinută, mai ales în anotimpul rece.

Eu zic că un astfel de accesoriu nu ar trebui să-ţi lipsească şi dacă nu vrei ca Moşul să cheltuiască foarte mult pentru una din piele veritabilă sau nu ştiu ce brand, poţi alege la fel de bine o geantă din piele ecologică sau din material textil cu strasuri sau alte detalii.
Am realizat o selecţie ca să vă faceţi o idee în ceea ce priveşte modelele existente şi preţurile lor.

Puteţi vedea preţul şi marca (sau denumirea produsului) aşezând cursorul pe fotografia din galerie.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod