O gentuță sub forma unui ghiveci de flori este cea mai potrivită pentru primăvară

      Mai este foarte puțin până la echinocțiul de primăvară, care marchează începutul primăverii astronomice așa încât intrăm cu totul, dacă pot să spun

 

 

 

Kate-Spade-New-York-Spring-Forward-Flowerpot-Shoulder-Bag-700x599

Mai este foarte puțin până la echinocțiul de primăvară, care marchează începutul primăverii astronomice așa încât intrăm cu totul, dacă pot să spun așa, în anotimpul revenirii, renașterii…Ca să marcăm cumva acest lucru pe blog am depistat o gentuță care ne duce exact cu gândul la ideea de primăvară. Este vorba despre geanta Kate Spade New York Spring Forward Flowerpot, al cărei preț este de 328 dolari, după cum precizează site-ul purseblog.com.

Anya-Hindmarch-Crisp-Packet-Clutch-Blue

În plus, am ales încă o geantă foarte simplă, dar deosebită, care poartă semnătura Anyei Hindmarch, care știe să atragă mereu atenția prin elemente deosebite.

De data aceasta este vorba de o gentuță, al cărei design este inspirat după forma unei pungi de chipsuri. Exteriorul genții este în foiță de alamă și există varianta aurie, dar și una albastră, deosebită.

Anya-Hindmarch-Crisp-Packet-Clutch-Gold

Interiorul este căptușit în piela de căprioară bej și se deschide cu o balama. În această gentuță nu încape însă mai mult de un telefon mobil, o cheie și un ruj. Prețul, după cum anunță purseblog.com, este de 1.595 dolari.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod