Modelul care atrage atenţia: geanta cu mesaj şi o aripă de înger!

Kinga Varga spune că genţile de fâş pe care le-a lansat recent sunt destinate femeii libere, conectată la actualele tendinţe în modă. “Love is the power and the essence of everything!”

Kinga Varga spune că genţile de fâş pe care le-a lansat recent sunt destinate femeii libere, conectată la actualele tendinţe în modă.

“Love is the power and the essence of everything!” şi “Look around: We’re always here!” sunt cele două mesaje pe care desingerul român Kinga Varga le-a ales pentru colecţia de genţi de fâş pe care a lansat-o recent. Si asta nu e tot: ambele modele conţin câte o bijuterie – o aripă de înger, deja simbolică pentru obiectele din colecţiile desingerului.

Aceasta poate fi detaşată şi purtată ca pandantiv.


Primul model de geantă cu mesaj este cea casual-sport, mai mare şi cu mânere din piele naturală, iar cealaltă este gen plic. Culorile folosite sunt două: albastru navy şi roşu. Ambele au fost destinate să poată fi purtate la orice fel de ţinută, dat fiind faptul că în ziua de azi chiar este în trend să “amesteci” stilul elegant cu cel casual sau cu cel sport. Asta este subliniat chiar de mesajul creatoarei care spune că genţile cu mesaj sunt destinate “femeii libere, conectată la stilul şi tendinţele în modă“.
Preţul unei genţi este de 220 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod