În această vară se poartă accesoriile aurii. Ție îți plac?

Când vine vorba de genți, plicuri sau clutch-uri parcă niciodată nu sunt suficiente. Mereu vezi o geantă care îți place foarte mult, un plic care se potrivește perfect cu acea pereche de

Când vine vorba de genți, plicuri sau clutch-uri parcă niciodată nu sunt suficiente. Mereu vezi o geantă care îți place foarte mult, un plic care se potrivește perfect cu acea pereche de pantofi sau un clutch care ar merge de minune la rochia de seară pe care nu aveai cu ce să o porți.




Din aceași categorie face parte și noua colecție primăvară-vară de la Parfois. Pur și simplu nu te poți decide pe care să o alegi. Ai vrea un clutch auriu pentru că este atât de sexy, se potrivește la atât de multe ținute și este un "must" pentru această vară (da, accesoriile aurii sau cu elemente aurii sunt vedetele acestui sezon).

De asemenea, o geantă de mână este perfectă pentru zilele aglomerate, iar ținutele tale office au nevoie de un plus de eleganță.

Așa că, ai vrea de la Parfois și o astfel de geantă. Oferta lor de poșete de zi este foarte bogată. Ai de unde alege!

Și chiar dacă auriul și negru sunt vedetele colecției primăvară-vară de la Parfois, nu lipsesc nici alte culori la fel de ușor de purtat (maro sau alb). Acum mă înțelegi de ce am zis că este greu să te hotărăști pe care s-o alegi?

Brandul portughez Parfois este specializat în accesorii (poșete, încălțări, bijuterii, eșarfe, ochelari de soare etc). Este prezent în 19 țări și s-a făcut remarcat datorită produselor de calitate la prețuri accesibile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod