Gwyneth Paltrow a ales pentru călătorie o plasă Chanel Graffiti

Actriţa britanică Gwyneth Paltrow ale cărei apariţii în public sunt destul de rare a fost surprinsă recent pe aeroportul JFK îmbrăcată casual şi cărând după ea o geantă de pânză

Actriţa britanică Gwyneth Paltrow ale cărei apariţii în public sunt destul de rare a fost surprinsă recent pe aeroportul JFK îmbrăcată casual şi cărând după ea o geantă de pânză colorată, care, în mod normal, nu prea s-ar potrivi cu stilul ei, conform purseblog.com.

Este vorba de o geantă Chanel Graffiti din colecţia de primăvară a acestui an. Până acum nu s-a vorbit decât de rucsacii de la Chanel, care au fost primii criticaţi atunci când au apărut, fiind consideraţi mult prea urâţi pentru excentricul preţ de 3.000 dolari.

Totuşi, se pare că vedetele au fost de altă părere pentru că nu au fost puţine care şi i-au achiziţionat. Gwyneth Paltrow este însă prima care a fost fotografiată purtând o geantă din această colecţie, şi nu un rucsac. Oricum, pentru o călătorie cu avionul pare un “bagaj” potrivit pentru o vedetă ca ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod