Genţile din piele de şarpe dau un aer sexy oricărei garderobe

În această toamnă genţile cu imprimeu de şarpe sunt vedete. Le-am văzut în toate prezentările sezonului toamnă-iarnă 2013/2014, în diverse culori şi mărimi. Fie că vorbim de

În această toamnă genţile cu imprimeu de şarpe sunt vedete. Le-am văzut în toate prezentările sezonului toamnă-iarnă 2013/2014, în diverse culori şi mărimi.


Fie că vorbim de plicuri de seară, genţi mari de zi sau poşete mici de mână toate au fost "acoperite" cu un strat de piele de şarpe. Culorile folosite sunt specifice sezonului rece. De la vişiniu şi verde închis, până la albastru cerneală şi nelipsitul negru, toate nuanţele te cuceresc de la prima vedere.

Şi chiar dacă ţi se pare un accesoriu excentric, un plic din piele de şarpe te va ajuta să dai o notă sexy ţinutelor la care îl vei asorta.

Poartă-l cu încredere ori de câte ori vrei să scoţi o ţinută din anonimat sau în acele momente în care simţi că look-ul tău este unul prea cuminte şi vrei să-i adaugi acel "ceva" care să-l transforme.

Însă, mare atenţie la pielea din care este făcută geanta ta. Alege un model dintr-o piele de calitate, chiar dacă are un preţ mai mare, dacă vrei să arate bine. O geantă dintr-un material ieftin care imită pielea de şarpe poate să-ţi strice imaginea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod