Genţile de plajă, un accesoriu şic pentru ţinutele de vară

Când vine vara gândurile ne zboară, inevitabil, către mare, plajă şi zile de vacanţă. Iar postarea de azi mă duce cu gândul la apa albastră, nisipul fin şi un şezlong aşezat sub o

Când vine vara gândurile ne zboară, inevitabil, către mare, plajă şi zile de vacanţă. Iar postarea de azi mă duce cu gândul la apa albastră, nisipul fin şi un şezlong aşezat sub o umbrelă colorată.

Nu ai cum să-ţi pregăteşti bagajul de vacanţă fără să ai şi un coş din rafie cu care să mergi la plajă... şi nu numai. Negru, crem, albastru, în dungi marinăreşti sau colorat, coşul din rafie nu trebuie să-ţi lipsească.

Partea bună este că o astfel de geantă o poţi purta nu numai când te duci la plajă.

Se potriveşte perfect la rochii vaporoase de vară, pantaloni scurţi sau salopete sexy. Iar dacă ai şi o pereche de espadrile cu talpă din rafie, look-ul este unul complet.

Şi să nu crezi că atunci când vacanţa se termină trebuie să-ţi pui coşul de plajă la păstrare. Dacă nu ai un model foarte mare, îl poţi purta foarte bine şi în oraş. Se potriveşte perfect la ţinute lejere de zi, pentru o ieşire în parc sau la o terasă. Să înceapă vacanţa!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod