Genţi mari şi încăpătoare pentru ţinutele casual de zi cu zi. Pe care le preferi?

Pe cât de mult ne plac plicurile, clutchuri-le şi alte poşetuţe minuscule, pe atât de folositoare şi necesare ne sunt genţile mari pe care le purtăm zi de zi. Zilele trecute, când mă

Pe cât de mult ne plac plicurile, clutchuri-le şi alte poşetuţe minuscule, pe atât de folositoare şi necesare ne sunt genţile mari pe care le purtăm zi de zi.

Zilele trecute, când mă "plimbam" prin magazinele virtuale am găsit un loc plin cu poşete casual, din piele, la preţuri accesibile. Mie mi-a plăcut foarte mult un model tip sacoşă, ideal pentru o zi foarte încărcată. Are şi o curea de umăr detaşabilă, un buzunar interior cu fermoar şi este disponibil în trei culori (albastru, maro şi negru).

Preferata mea este cea albastră, dar nu aş refuza nici modelul pe maro.

De asemenea, am văzut şi nişte genţi cu un design retro, de tip messenger care mi-au atras atenţia. Au un compartiment interior, două buzunare exterioare care se închid cu fermoar şi o curea reglabilă pentru a o putea purta pe umăr sau petrecută. Este un model unisex, ceea ce o face mai interesantă pentru că o poţi cumpăra pentru iubitul tău, dar o poţi purta şi tu ;)

Pentru mai multe modele poţi să vizitezi site-ul www.bagatelles.ro. Sper să-ţi placă şi să-ţi găseşti acea geantă perfectă pentru zilele tale aglomerate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod