Dana Rogoz face poșete cu "fețe-fețe" pentru fetele care vor ceva nou

Mi-a plăcut mereu Dana Rogoz, încă din copilărie când o urmăream în fiecare duminică la emisiunea Abracadabra. Iar acum îmi place și mai mult, mai ales de când a făcut un nou pas în lumea

Mi-a plăcut mereu Dana Rogoz, încă din copilărie când o urmăream în fiecare duminică la emisiunea Abracadabra. Iar acum îmi place și mai mult, mai ales de când a făcut un nou pas în lumea modei.



După doi ani în care Dana a scris pe blogul ei de modă și a postat poze cu diferite ținute pe care ea le poartă, vedeta TV a hotărât că este timpul să facă ceva mai mult: a creat un plic cu mai multe fețe.

"Ideea acestui plic mi-a venit în luna de miere. Mi l-am imaginat din primul moment în cele mai mici detalii. Un plic cu un număr infinit de fețe, mereu diferit și mereu în trend.

Pentru că noi, ca și Luna, în fiecare zi suntem altfel. Azi: retrasă, timidă, melancolică. Mâine: îndrăzneață, pasională, strălucitoare. Moon este oglinda ta", spune Dana pe blogul ei.

Plicul în sine este foarte interesant datorită faptului că se poate schimba zilnic cu ajutorul fețelor detașabile (printr-un sistem cu arici, special croit pentru asta). "M-am gândit la un obiect care să fie fashion, curajos, isteț, inovator, cool, urban, trendy. Dar ca să fii mereu în trend, în loc să îți cumperi 10 genți pe an, îți poți cumpăra acum una singură (într-o culoare de bază – negru sau nude) și apoi câte fețe detașabile îți dorești, pe care să le poți schimba în funcție de ocazie și ținuta aleasă.

Iar în felul acesta faci și o economie. O față detașabilă nouă schimbă atât de mult înfățișarea plicului, încât o să pară că în fiecare zi porți o geantă complet nouă", povestește Dana.

Cea mai interesantă fața a plicului este o oglindă. De altfel, aceasta este fața de bază cu care plicul va veni în momentul în care va fi comandat on-line. "Este o oglindă adevarată, dar care are pe spate lipită piele naturală, de culoarea plicului. Întorcând oglinda, vei putea purta plicul cu pielea la vedere, fiind astfel un plic uni. Așadar, la comandarea plicului, îl veți putea purta din start în două feluri: cu fața oglindă și cu fața din piele naturală, de culoarea plicului."


"Am pus foarte mult suflet în acest proiect nou.

M-am implicat în absolut tot ce ține de lansarea brand-ului Moon, începând de la design-ul plicurilor și până la alegerea tipului de carton al cutiei în care vor fi expediate către voi, prin poștă. Nimic nu este întâmplător, absolut fiecare material, șnur, ață, fermoar… le-am ales cu mare mare atenție. Am facut sute de drumuri prin București și prin țară, ca să pun totul la punct", spune Dana.

Dimensiunile plicului sunt de 31/20,5 cm. Prețul plicului, care conține fața oglindă și respectiv cea de piele naturală este de 300 de lei. Prețul fețelor detașabile variază între 20 și de 35 lei.

Comanda se poate face pe moonbydanarogoz.ro, mail: comanda@moonbydanarogoz.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod