Dacă nu te-ai gândit niciodată să-ţi “îmbraci” geanta, acum s-ar putea să-ţi schimbi părerea

Dacă ai crezut că numai ţie ţi-ar putea sta bine îmbrăcată cu o geacă de piele roşie cu multe fermoare, află că alţii au o cu totul altă părere. Şi prin aceşti “alţii” mă

Dacă ai crezut că numai ţie ţi-ar putea sta bine îmbrăcată cu o geacă de piele roşie cu multe fermoare, află că alţii au o cu totul altă părere.

Şi prin aceşti “alţii” mă refer la noul director de creaţie al casei de modă italiene Moschino, şi anume creatorul american, Jeremy Scott, care a gândit geanta din imagine (pe care a “îmbrăcat-o” astfel).

Acesta este binecunoscut pentru creaţiile sale oarecum frivole şi trăsnite în ceea ce priveşte atât forma cât şi utilitatea.

Cum din octombrie a preluat importanta funcţie, ne aşteptăm pe viitor la creaţii din ce în ce mai exuberante sub emblema casei italiene.

Cam aşa stă treaba cu această geantă Moschino Motorcycle Jacket care a apărut pe Instragram Vogue la începutul acestui an şi care anunţă în felul ei noua direcţie de creaţie.

S-ar putea însă ca acestă geantă să aibă totuşi mult succes. Nonconformistă cum este, atrage atenţia imediat. Cred că şi hoţii s-ar teme să fure ceva din ea înainte să o întrebe politicos: “Nu vă supăraţi, pot să vă dezbrac?”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod