Cum să-ţi organizezi eficient un bagaj mic. Pregăteşte-te pentru City-break!

Vrei să iei cu tine cât mai multe lucruri, dar spaţiul nu îţi permite? Află câteva trucuri utile pentru a-l exploata la maxim! 1. Începe întotdeauna cu lucrurile cele mai mari pe care

Vrei să iei cu tine cât mai multe lucruri, dar spaţiul nu îţi permite? Află câteva trucuri utile pentru a-l exploata la maxim!
Woman Trying To Close Her Suitcase

1. Începe întotdeauna cu lucrurile cele mai mari pe care vrei să le iei cu tine. Pe acestea nu vei putea niciodată să le adaugi după ce ai terminat aproape tot bagajul şi nu vor mai putea fi înghesuite cât ai vrea tu de mult!

2. Rulatul hainelor te ajută să economişeti aproape jumătate din spaţiul bagajului, aşa că mai poţi adăuga şi hainele de care cu greu te-ai despărţit.

Fie că este vorba de blugi sau tricouri, această tehnică te ajută chiar să îţi păstreazi lucrurile neşifonate. După rulare le poţi strânge cu un elastic de bani sau le poţi lăsa asa.

3. Optează pentru produsele de îngrijire personală în variantă mică, speciale pentru călătorii, mai ales dacă stai doar câteva zile. Fiind deloc voluminoase, le poţi distribui la nimereală, acolo unde ai loc, profitând astfel de spaţii imposibile.

4. Bijuteriile sau obiectele mici le poţi pune în săculeţi speciali pe care mai apoi îi poţi introduce în interiorul încălţămintei.

Acolo este un spaţiul pe care chiar nu ar trebui să îl pierzi!

5. Păstrează hainele cele mai voluminoase pentru a le purta la plecare sau la sosire, astfel nu vei mai fi nevoită să le faci loc şi acestora în bagaje.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod