Clutch-ul Chanel No5, cea mai recentă achiziţie în materie de genţi a lui Nicky Hilton

Nicky Hilton a fost văzută prin Manhattan îmbrăcată toată în negru, de la pălărie la pantofi, şi foarte devotată telefonului mobil. Singurul lucru care atrăgea într-adevăr atenţia

Nicky Hilton a fost văzută prin Manhattan îmbrăcată toată în negru, de la pălărie la pantofi, şi foarte devotată telefonului mobil.

Singurul lucru care atrăgea într-adevăr atenţia asupra ei este se pare noua ei achiziţie în materie de genţi şi anume un clutch sub forma sticlei de parfum Chanel No. 5.

Aceata este o piesă extrem de costisitoare, care se vinde pentru o sumă consistentă formată din cinci cifre şi care este şi destul de greu de găsit. Asta dacă nu te cheamă Hilton, desigur.

Nicky Hilton, care este şi femeie de afaceri şi model şi designer, are însă o bună relaţie cu magazinele Chanel, dat fiind şi numărul mare de genţi pe care şi le-a achiziţionat de la respectiva casă de modă.

Un alt clutch de colecţie pe care îl deţine Nicky, conform purseblog.com, este modelul Chanel Boy Brick, care de asemenea este foarte scump. Dar, evident, nu şi pentru ea.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod