Cele mai urâte poşete semnate de mari designeri. Cum ţi se par?

Când vine vorba despre poşete create de designeri celebri, te gândeşti la nişte genţi foarte frumoase, care te impresionează prin unicitate şi calitate. Însă, uneori şi designerii dau

Când vine vorba despre poşete create de designeri celebri, te gândeşti la nişte genţi foarte frumoase, care te impresionează prin unicitate şi calitate. Însă, uneori şi designerii dau greş.

Probabil, cea mai mare dezamăgire pentru mine sunt genţile Prada pentru această toamnă. Şi asta din simplul motiv că eu iubesc genţile de la Prada, indiferent de colecţia din care fac parte, culoare sau formă. Însă, unele piese din colecţia toamnă-iarnă 2013 mi se par dintr-un alt film.

Materialul din care sunt făcute pare unul foarte ieftin, iar culorile nu sunt tocmai cele mai frumoase.

Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Miuccia Prada, pe care o admir foarte mult pentru talentul ei, dar sper să-şi revină cât mai repede.

Charlotte Olympia m-a surprins mereu cu imaginaţia de care a dat dovadă atunci când a creat diverse clutchuri speciale, pe care recunosc sincer că mi-ar plăcea să le am (un foarte bun exemplu sunt clutchurile- sticle de parfum). Însă, de această dată imaginaţia ei a mers prea departe cu aceste genţi de umăr, în formă de urs. Poate sunt perfecte pentru o fetiţă de 14 ani, sunt sigură de asta, dar pentru o femei de 30, mă cam îndoiesc.

Clutchul cu mustaţă Kotur este o altă ciudăţenie pe care eu nu o înţeleg.

Cine ar purta un astfel de clutch? Iar dacă pun în balanţă şi faptul că mustaţa este din păr adevărat, şi nu doar un simplu print, atunci chiar mă întreb: cui i-ar plăcea un astfel de accesoriu?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod