Cele mai scumpe poşete de pe internet. Cât costă şi cum arată

Internetul este un adevărat Rai pentru iubitorii de modă, pentru acei cumpărători care nu au timp să colinde magazinele sau pentru cei care trăiesc în oraşe în care anumite magazine nu

Internetul este un adevărat Rai pentru iubitorii de modă, pentru acei cumpărători care nu au timp să colinde magazinele sau pentru cei care trăiesc în oraşe în care anumite magazine nu există. Tocmai de aceea, foarte multe persoane au devenit dependente de cumpărăturile pe internet.


O iubitoare de modă poate să găsească în magazinele virtuale de toate, de la haine unicat, încălţări pe care le poartă vedetele preferate până la unele dintre cele mai scumpe genţi din lume (un foarte bun exemplu este geanta albastră, de la Gucci, care costă 48.000 de dolari).

Tot de la Gucci este şi această geantă din piele de crocodil, la 35.000 de dolari.

Bine, trebuie să specific faptul că pe internet nu găseşti cele mai scumpe poşete din lume din simplul motiv că unele firme de lux nu vând pe internet, cum este casa Chanel, sau păstrează modelele speciale (care costă foarte mult) pentru clienţii din magazine, iar aici ma refer la Louis Vuitton sau Hermes.

Pe de altă parte, faptul că sunt foarte scumpe nu înseamnă că arată bine sau că ţi le doreşti din prima secundă în care le vezi. Iar un foarte bun exemplu este clutchul "prăjitură" care costă 6.995 de dolari, dar pe care nu cred că l-aş putea purta.

Reed Krakoff - 34.000 de dolari

The Row - 39.000 de dolari

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod