Cele mai scumpe genţi din lume vor costa şi mai mult în 2014

Casa de lux Hermes din Paris a planificat o creştere de preţuri la toate produsele sale cuprinsă între 6 şi 10 la sută pe fondul marilor vânzări din China. Într-o perioadă a ieftinirilor,

Casa de lux Hermes din Paris a planificat o creştere de preţuri la toate produsele sale cuprinsă între 6 şi 10 la sută pe fondul marilor vânzări din China.

Într-o perioadă a ieftinirilor, cele mai scumpe genţi din lume se scumpesc şi mai mult. Casa de lux Hermes şi-a planificat o creştere de preţuri pentru anul 2014 cuprinsă între 6 şi 10 la sută, anunţă site-ul de shopping Mizhattan. Acestea vor începe să se aplice de la jumătatea acestei luni urmând ca trecerea la noile cotaţii să se finalizeze până la sfârşitul lui ianuarie şi va cuprinde toate produsele.

O creştere de 10 la sută va însemna un plus de 1.000 de dolari la genţile de piele de 10.000 dolari şi un plus de 3.800 dolari pentru geanta din piele de crocodil pe care Hermes o are afişată pe site-ul său.

Deşi sunt extreme de scumpe, aceste genţi lucrate manual sunt foarte cerute, evident, de către bogaţii planetei, în special de cei din China.  Aşa că noua creştere de preţuri nu va afecta probabil cu nimic vânzările companiei, dat fiind faptul că preţul în sine este o emblemă a acestui brand.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod