Cele mai interesante genţi de la Săptămâna Modei din Londra. Ce o să porţi la primăvară?

La Săptămâna Modei de la Londra, unul dintre cele mai scurte evenimente de gen, designerii internaţionali şi-au prezentat colecţiile pentru sezonul primăvară-vară 2014. Iar în

La Săptămâna Modei de la Londra, unul dintre cele mai scurte evenimente de gen, designerii internaţionali şi-au prezentat colecţiile pentru sezonul primăvară-vară 2014.


Iar în materie de genţi, marile case de modă ne-au pregătit o vară veselă şi foarte interesantă. Plicurile intens colorate, în forme uşor ciudate (cel puţin pentru unii) care ne duc cu gândul la viitor, au fost vedete. Iar dacă la Săptămâna Modei de la New York am văzut foarte multe genţi comerciale, uşor de purtat, la Londra am văzut altfel de modele.

Plicurile în formă de floare de la Christopher Kane sau cele cu flori aplicate de la Burberry ne-au dus cu gândul la zilele însorite de primăvară.

Iar genţile de la Matthew Williamson, care au aplicate nişte buburuze pe mâner, ne confirmă faptul că frumuseţile primăverii au fost o sursă de inpiraţie pentru designeri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod