Ce poşetă să alegi în funcţie de culoarea hainelor pe care le porţi

Dacă eşti pe fugă şi nu ai timp de probat, ţine cont de câteva reguli esenţiale despre combinarea culorilor hainelor şi a accesoriilor tale! 1. Haine negre Genţile care se

Dacă eşti pe fugă şi nu ai timp de probat, ţine cont de câteva reguli esenţiale despre combinarea culorilor hainelor şi a accesoriilor tale!

Woman sexy legs with handbag. Shopping and business

1. Haine negre

Genţile care se potrivesc cu o astfel de vestimentaţie sunt destul de simplu de ales, însă cele mai potrivite şi de efect sunt cele de culoare roşie. Această combinaţie nu va da greş niciodată şi îţi va oferi o eleganţă şi un mister aparte. Ai nevoie de curaj pentru o astfel de apariţie!

2.

Haine albe

Hainele albe vor fi cu siguranţă o opţiune pe timp de zi, aşa că indiferent de context, această ţinută poate fi asortată cu o geantă în culori pastelate. Movul deschis, galbenul sau albastrul deschis pot fi doar câteva variante pe care le poţi lua în calcul.

3. Haine verzi

Dacă ţinuta ta este verde în mare parte, atunci poşeta ta trebuie neapărat să fie galbenă sau roşie. Orice culoare complementară poate fi luată în calcul, acum depinde şi de preferinţele tale.

4.

Haine maro

O ţinută într-o astfel de nuanţă este cu siguranţă uşor tristă, de aceea nu ar strica o pată de culoare. Poţi opta pentru accesorii de culoare portocalie sau roşie.

5. Haine lila

Dacă alegi o ţinută mov, cu siguranţă eşti o fire veselă. Poţi opta pentru o geantă albastră sau chiar maro dacă vrei să fii puţin mai serioasă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod