Ce ascund femeile în cel mai indispensabil accesoriu şi ce nu găsesc atunci când caută

Sprayul paralizant, în topul obiectelor pe care le au în geantă, dar de care nu au nevoie, iar cheile, în topul celor de care au nevoie, dar nu le găsesc. Geanta unei femei este un fel de

Sprayul paralizant, în topul obiectelor pe care le au în geantă, dar de care nu au nevoie, iar cheile, în topul celor de care au nevoie, dar nu le găsesc.

Geanta unei femei este un fel de triunghi al Bermudelor în care se ascund cele mai neobişnuite obiecte şi unde cu greu poţi da de cele absolut necesare. Chiar femeile sunt uimite de acest lucru, deşi nimeni altcineva nu se ocupă de genţile lor. Evident, există şi excepţii, vreo câteva persoane organizate, dar conţinutul majorităţii genţilor poate fi caracterizat foarte simplu prin cuvântul “vraişte”. Asta cu toate că ne referim la cel mai indispensabil accesoriu al femeilor, fără de care multe nici nu şi-ar imagina că pot ieşi din casă.

(Nici măcar în caz de cutremur!)


Dacă sprayul paralizant pare a fi obiectul pe care multe femei îl poartă după ele şi de care, din fericire, nu au nevoie aproape niciodată, cheile (de la casă şi maşină) e ceea ce găsesc cel mai greu în geantă, deşi au mereu nevoie de ele. Asta am aflat din răspunsurile la un chestionar trimis pe mail mai multor reprezentante ale sexului frumos, cititoare eva.ro. În mod evident, asta e percepţia pe care ne-o creăm noi, femeile: cum de chei avem nevoie zilnic, chiar de câteva ori pe zi, e de presupus că din acele “câteva ori” reuşim să ne enervăm de momentele ce trec fără să le găsim instantaneu.

M-a distrat mult răspunsul unei tipe: “Nu ştiu de ce sunt atât de greu de găsit cheile. Le-am prins şi un muţunel pentru a fi mai uşor de găsit, dar degeaba!”

În mod clar, şi sprayul paralizant ar fi la fel de greu de găsit, poate chiar mai greu pentru că am uita pur şi simplu că-l avem acolo, în caz de forţă majoră. Şi, totuşi, femeile l-au trecut doar la categoria “lucruri trăsnite pe care le purtăm în geantă şi pe care le folosim rareori”. Aşa să fie! O tipă chiar a menţionat în chestionar că “e posibil să fie expirat”.

Dar hai să vă spun ce alte obiecte mai au femeile prin geantă care nu le folosesc aproape niciodată, deci nu au nevoie de ele, deci nu le caută:

– creion de scos pete
– o amuletă woo-doo care aduce bani! “Am scuturat-o de câteva ori şi a funcţionat!”
– cărţi de vizită
– periuţa de sprâncene
– şurubelniţă.

“E foarte mică şi nu se ştie când am nevoie de ea!”
– Zovirax (cremă pentru herpes)
– kit pentru cusut (de la hotel)
– lupă
– stick de date
– dopuri de urechi. “În eventualitatea că ajung la piscină sau la un concert simfonic”…

…dar şi care sunt următoarele obiecte – după chei – de care femeile au declarat că au deseori nevoie şi pe care le găsesc cu greu prin geantă (le-am dat în ordinea în care au fost menţionate de mai multe ori):
– telefonul
– rujul sau strugurelul
– pixul
– agrafa sau elasticul de prins părul
– pieptenele
– serveţelele de şters ochelarii

Închei această simpatică analiză cu sfatul uneia dintre tipe, o excepţie care ne face cinste nouă, celor cu genţile vraişte: “Lucrurile mici le pun în buzunare separate, în aşa fel încât să găsesc totul repede”.

Aşadar, doamnelor, treceţi la atac şi faceţi puţină ordine în acel triunghi al Bermudelor ce vă aparţine, ce naiba!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod