Cântăreaţa Celine Dion preferă geanta Celine Classic

Celine este un nume celebru. În lumea muzicii şi a modei. Şi, deşi nu există vreo legătură de bussines între cele două, s-a creat în schimb una “sentimentală“, cântăreaţa Celine Dion

Celine este un nume celebru. În lumea muzicii şi a modei. Şi, deşi nu există vreo legătură de bussines între cele două, s-a creat în schimb una “sentimentală“, cântăreaţa Celine Dion fiind surprinsă în ultimul timp purtând genţi marca Celine. În această fotografie ea poartă un model Celine Classic de un albastru marin din piele de viţel, cu închizătoare de aur.
În ultimii ani, geanta Celin a devenit unul dintre cele mai copiate branduri de modă de pe planetă şi favorita criticilor de fashion.

Făcând parte din 1996 din conglomeratul de bunuri de lux LVMH, brandul Celine a devenit unul din stâlpii de referinţă ai acestuia. Iar acest lucru s-a întâmplat în special din anul 2008 când directorul de creaţie al casei de modă Celine a devenit Phoebe Philo, despre care se spune că practic “a transformat o casă de modă într-un cult fashion“.  Şi, într-adevăr, în ultimii trei ani veniturile Celine s-au dublat, depăşind 400 milioane euro în 2012.
În ceea ce priveşte genţile, desingerul Phoebe Philo a introdus încă de la prima ei prezentare pentru brand trei linii principale de genţi: “Cabas” (gen sacoşă), “Luggage” (geanta mare care parcă are aripi) şi “Classic” (cea purtată de Celine Dion) – care se disting prin formele lor, uşor de identificat.
Philo a venit treptat şi cu alte “figuri”, în acest an prezentând şi modelul “Edge” (geanta mare cu formă clasică).
Puteţi admira în fotografii principalele modele de genţi realizate de desingerul Phoebe Philo, dar şi altele adăugate pe parcurs colecţiilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod