10 lucruri pe care trebuie să le aibă întotdeauna o femeie în poşetă

Chiar dacă optezi pentru o geantă mică sau pentru una xxl, trebuie să ai grijă ca unele obiecte să nu îţi lipsească niciodată din ea! 1. Produsele de beauty şi îngrijire personală

Chiar dacă optezi pentru o geantă mică sau pentru una xxl, trebuie să ai grijă ca unele obiecte să nu îţi lipsească niciodată din ea!
handbag

1. Produsele de beauty şi îngrijire personală

Trebuie să fii întotdeauna pregătită pentru ce se poate întâmpla şi să poţi să îţi refaci machiajul dacă acesta ţi se strică. Aceeaşi grijă să o acorzi şi reîmprospătării tale, deodorantul şi parfumul fiind obligatorii. Nu îţi lua toată trusa, un rimel şi gloss-ul sunt suficiente, iar deodorantul poate fi cel de dimensiune mică pentru călătorie.

2.

Medicamentele

Fii mereu pregătită pentru durerile ce pot să apară pe parcursul unei zile, fie ele de cap sau de stomac. Ca să nu îţi strice întreaga dispoziţie sau planurile pe care ţi le-ai făcut, ia cu tine câteva pastile care ştii că te-ar putea ajuta.

3. Portofelul

Nu pleca de acasă fără să ai cu tine buletinul, cardul şi bani cash. Nu se ştie niciodată la ce îţi pot folosi!

4. Şerveţele uscate şi umede

Fie că eşti răcită sau torni cafea pe bluza preferată, şerveţelele din geantă ar trebui să te scoată din încurcătură.

Nu pleca de acasă fără ele, însă alege pachete mici pentru a nu ocupa prea mult spaţiu.

5. Gumă de mestecat

Nu ai unde să te speli pe dinţi după masa de prânz de la serviciu? Ia o gumă de mestecat şi situaţia este salvată! Ele îţi pot fi extrem de utile mai ales atunci când ai întâlniri importante şi ai nevoie să te reîmprospătezi.

6. Pixuri

Stiloul sau pixul nu trebuie să îţi lipsească din geantă, poţi fi nevoită să semnezi sau să îţi notezi ceva pe parcursul zilei.

7. Elastice de prins părul

Care femeie nu se plânge frecvent că nu are cu ce să îşi prindă părul? Sau care nu se vaită că nu-şi mai găseşte zecile de elastice pe care şi le-au cumpărat de-a lungul timpului? Pentru a fi mereu pregătită, pune-ţi mai multe accesorii de acest fel în diferite locuri ale poşetei.

8.

Telefonul mobil

Nu ieşi pe uşă fără să verifici dacă ţi-ai luat telefonul, bagă-l în geantă şi vei fi în siguranţă. În zilele noastre nimeni nu poate rezista fără acest mijloc de comunicare, utilitatea lui fiind de necontestat.

9. Produse intime

Fii pregătită pentru acele zile neplăcute cu care ne confruntăm toate, nu se ştie niciodată ce schimbări pot să apară. Ai grijă de igiena ta intimă la fel de mult cum ai grijă de restul corpului tău!

10. Talismanul norocos

Cu toţii avem un obiect de care suntem legaţi sentimental, aşa că nu pleca fără talismanul tău norocos de acasă.

Fie că este vorba de stiloul cu care ai scris la bacalaureat sau de un banal banuţ pe care l-ai găsit pe jos, aceste obiecte te pot face să te simţi cu adevărat bine!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod