Primăvara vine cu noi colecții de pantofi. Sandale pastel cu tocuri amețitoare

Primăvara nu este departe, așa că m-am gândint să arunc o privire peste colecțiile primăvară-vară propuse de brandurile autohtone. Ce vom găsi în sezonul cald în magazinele românești, ce

Primăvara nu este departe, așa că m-am gândint să arunc o privire peste colecțiile primăvară-vară propuse de brandurile autohtone. Ce vom găsi în sezonul cald în magazinele românești, ce purtăm și cu ce ne răsfățăm?


Musette își așteaptă clientele, în magazine, cu noua colecție primăvară-vară 2013. Sandale beige, albe sau negre, aurii sau argintii, pantofi roșii, platforme nude... toate pentru a ne face să ne simțim mai frumoase și mai atrăgătoare.

Colecția este una cuminte, cu modele clasice pe care le porți purta în orice moment al zilei la nenumărate ținute.

Albul și negrul sunt prezente și în acest sezon, urmărite de auriu și argintiu. De altfel, putem spune că acestea sunt nuanțele vedetă ale acestei colecții.

Sandalele nude, cu tocuri amețitoare, vin să aducă un plus de senzualitate colecției, iar cele cu elemente animal print ne fac să ne simțim sexy indiferent de outfit-ul cu care le purtăm.

Dacă săptămâna trecută vă prezentam o colecție plină de culoare a unui alt brand românesc, astăzi am văzut la Musette încălțări simple, clasice, pe care le poți purta cu ușurință la orice fel de ținute (mai ales dacă ești o persoană nesigură atunci când vine vorba de combinat culori).

Aceste modele sunt ideale pentru femeile care preferă să investească în pantofi clasici, de calitate, pe care îi pot purta indiferent de tendințe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod