Prezentare cu stropi de ploaie pentru noua colecţie de cizme Hunter

Gheata de cauciuc cu toc a fost vedetă săptămâna trecută în cadrul London Fashion Week. Una dintre cele mai neobişnuite prezentări a aparţinut brandului Hunter. Noul director de creaţie

Gheata de cauciuc cu toc a fost vedetă săptămâna trecută în cadrul London Fashion Week. Una dintre cele mai neobişnuite prezentări a aparţinut brandului Hunter.

Noul director de creaţie Alasdhair Willis şi-a “construit” spectacolul într-un subsol cavernos unde a imaginat o pădure de mesteceni argintii şi un podium cu apă pe care au defilat modele femei şi bărbaţi în acelaşi timp. Noutatea din cadrul colecţiei – gheata de cauciuc cu toc.
Culorile folosite pentru cizmele de cauciuc au fost, pentru femei, în special verde pădure şi roşu aprins, iar în cazul bărbaţilor, negru şi alb.

Nu au lipsit însă nici nuanţe de maro, mov, albastru. În multe cazuri, cizmele erau purtate pe piciorul gol cu fustă mini, ceea ce se potriveşte în actuala tendinţă de chic sport. Binenţeles, şi colecţia de haine a fost cu adevărat spectaculoasă, atât în privinţa materialelor, cât şi a modelelor, toate destinate pentru a te proteja de ploaie, vânt şi frig. Întreaga colecţie a demonstrat cât de trendy poţi fi chiar şi pe o vreme “câinoasă“.
Cu o istorie veche de aproape 160 de ani, primele cizme Hunter au fost realizate prima dată în 1856 pentru a fi purtate în tranşee în timpul Primului Război Mondial.
Prezentarea din acest an de la London Fashion Week a avut parte şi de o publicitate imensă, cu atât mai mult cu cât noul director de creaţie de la Hunter, Alasdhair Willis, este soţul Stellei McCartney.
La finalul show-ului acesta a fost întrebat dacă a primit vreo “mână“ de ajutor din partea soţiei sale, dar răspunsul lui a fost categoric: “Nu. Tot ce mi-a spus Stella a fost să fac aşa cum simt. Şi am făcut-o.”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod