Preţul succesului. Victoria Beckham se trezeşte la 4.00 dimineața ca să lucreze

După succesul din muzică, Victoria Beckham a început să-şi construiască o carieră serioasă în industria modei


Pentru Victoria, asta înseamnă să facă ce-i place. "Programul ei este absolut inuman. Se trezeşte la 4.00 dimineaţa pentru a vorbi la Los Angeles, doarme doar patru ore pe noapte", a relatat sursa citată.

Eforturile ei intense dau rezultate: fosta membră a trupei Spice Girls plănuieşte să deschidă un al doilea magazin în Hong Kong şi este în continuă expansiune la nivel mondial, notează Daily Mail.

Pe ultima sută de metri înainte de debutul Săptămânii Modei de la New York, designerul pare să aibă toate cărţile în regulă pentru un nou succes.

Vedeta a sosit singură, în weekend, în metropola de pe Coasta de Est, în vreme ce familia ei a rămas acasă, la Los Angeles.

Victoria Beckham s-a clasat pe locul întâi în topul celor mai buni o sută de antreprenori din Marea Britanie din 2014, într-un clasament realizat de revista britanică de afaceri Management Today. Potrivit acestei publicaţii, brandul de modă Victoria Beckham a avut un profit de 38 de milioane de euro în 2013, notează Mediafax.

Victoria s-a căsătorit cu David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.


Foto: Hepta

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mimi pe 11 Feb 2016, 08:16
    Mda

    Mda, se trezeste la 4, munceste mult, cara saci de ciment, mai da cu glet, cara mobila la vcecini. A dracu munca face si asta

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod