Pantofii sport cu înălţime au cucerit lumea

Dacă eşti o persoană care adoră ţinutele lejere, am o veste bună pentru tine: pantofii sport sunt iar pe val. Şi nu orice fel de pantofi sport, ci unii cu talpă înaltă. Ceea ce înseamnă

Dacă eşti o persoană care adoră ţinutele lejere, am o veste bună pentru tine: pantofii sport sunt iar pe val. Şi nu orice fel de pantofi sport, ci unii cu talpă înaltă. Ceea ce înseamnă că putem înlocui încălţările cu toc, dar să rămânem "la înălţime".

Tot mai multe vedete de peste ocean, printre care Rihanna, Beyonce, Alicia Keis sau Gisele Bundchen, au fost surprinse purtând high top sneakers, căci aşa se numesc încălţările sport de care starurile de la Hollywood nu se mai pot despărţi nici pe covorul roşu (vezi Kristen Stewart, vedeta din Twilight).

Acest trend mi-a adus aminte de anii copilăriei, de acele vremuri în care purtam "adidaşi" la toate ţinutele, la jeanşi cu tricouri, la fuste scurte sau chiar şi la rochii.

Aşa că, am putea, măcar pentru câteva zile pe săptămână, să uităm de pantofii cu toc şi să ne bucurăm de o pereche de încălţări comode, dar foarte la modă.

Partea bună este că îi poţi purta în foarte multe combinaţii, nu numai la jeanşi şi tricouri. Aceste încălţări se potrivesc de minune cu fuste scurte şi sacouri, cu rochii din voal şi geci din piele sau cu panatloni din piele şi pulovere XXL. Şi dacă eşti o adevărată fashion victim, îţi poţi cumpăra astfel de pantofi de la mari case de modă: Maison Martin Margiela, Giuseppe Zanotti, Karl Lagerfeld sau Gucci au scos astfel de modele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod