Pantofii roşii, între poveste şi seducţie. Învaţă cum să-i porţi!

Îmi plac pantofii. Cu toc înalt sau jos, coloraţi sau negri, decupaţi sau închişi, sandale sau balerini... iubesc pantofii. Însă, există o pereche care reuşeşte să mă lase, mereu, fără

Îmi plac pantofii. Cu toc înalt sau jos, coloraţi sau negri, decupaţi sau închişi, sandale sau balerini... iubesc pantofii. Însă, există o pereche care reuşeşte să mă lase, mereu, fără cuvinte. Mă surprinde, mă încântă, mă face s-o doresc şi să sufăr atunci când nu o am, mă completează perfect... pentru mine este perechea ideală.

Pantofii roşii sunt, pentru multe femei, acele încălţări pe care şi le-au dorit mereu, dar pe care nu au avut curajul să le poarte.

Pentru altele sunt o armă secretă pe care o folosesc ori de câte ori vor să atragă atenţia, iar pentru o categorie mică sunt perechea perfectă.

Pasiunea mea pentru pantofii roşii este una mai veche. În copilărie, îmi plăcea să ascult povestea micuţei Dorothy, din "Vrăjitorul din Oz". Mi se părea fascinant faptul că o perche de pantofi te putea "teleporta" în acel loc în care tu îţi doreai, din tot sufletul, să ajungi, chiar dacă era vorba de un loc foarte îndepărtat. Atunci am înţeles că dacă ai pantofii potriviţi poţi învinge orice obstacol.

Însă, povestea pantofilor roşii este una mult mai veche.

Încă din anul 1600 aceşti pantofi au fost adoraţi. Regele Louis al XIV-lea îi purta mereu şi doar oamenii de la curte aveau dreptul să poarte această culoare. În zilele noastre, pantofii roşii sunt asociaţi cu seducţia. Însă, chiar dacă foarte multe femei şi-ar dori să-i poarte, teama şi nesiguranţa le face să renunţe.

Dacă te-ai hotărât să-ţi cumperi o astfel de pereche de pantofi nu trebuie decât să ştii că nu vei trece neobservată atunci când îi porţi. De asemenea, poartă-i cu haine negre, cu ţinute neutre (o perche de jeanşi şi un top nude se asortează perfect), dar şi cu haine în stil marinăresc.

Sub nicio formă nu combina pantofii roşii cu haine în culori puternice. Astfel de pantofi au nevoie de ţinute care să-i completeze nu să-i eclipseze.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod