Pantofii românești se vând ca "pâinea caldă" la Paris. Lansare de succes!

Pe vremuri, părinții noștri aveau o vorbă atunci când își cumpărau haine sau pantofi făcuți la noi în țară: "marfă românească, de calitate... te ține o viață". După

Pe vremuri, părinții noștri aveau o vorbă atunci când își cumpărau haine sau pantofi făcuți la noi în țară: "marfă românească, de calitate... te ține o viață".

După revoluție, lucrurile s-au schimbat, iar marfa românească a ajuns o raritate (cel puțin la noi în țară). Însă, în ultimii ani tineri anterprenori au decis că este momentul ca produsele made în România să-și ocupe locul fruntaș, bine meritat, printre preferințele noastre și ale străinilor.

Cristina Bâtlan face parte din acea categorie de oameni care a crezut în calitatea produselor românești.

A început afacerea Musette în urmă cu 20 de ani, iar azi a ajuns să vândă pantofi, făcuți la Huși, la Paris și New York.

Românca a fondat businessul când avea doar 18 ani şi era studentă la Facultatea de Drept. A avut curajul să-și abandoneze studiile universitare pentru a se ocupa exclusiv de brandul Musette. Și bine a făcut! Astăzi, compania ei este prezentă în capitalele modei şi are venituri de aproape 8 milioane de euro.

Pantofii Musette se vând atât pe piața locală cât şi în străinătate (SUA, Franţa, Ungaria, Luxemburg, Israel, Liban, Mongolia sau Bulgaria) și reușesc să impresioneze încă de la prima purtare.

În colecțiile Musette găsești atât modele clasice, cu tocuri stiletto și culori neutre, cât și modele la modă. Astfel, toate gusturile sunt satisfăcute.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod