Pantofii nude, noua obsesie a femeilor. Tu îi ai în garderobă?

Pantofii nude, au devenit, în scurt timp, asemenea pantofilor negri- perfecţi pentru orice ţinută. Şi cum să nu îi preferi, când îi poţi purta atât cu haine clasice, cât şi cu unele

Pantofii nude, au devenit, în scurt timp, asemenea pantofilor negri- perfecţi pentru orice ţinută. Şi cum să nu îi preferi, când îi poţi purta atât cu haine clasice, cât şi cu unele moderne şi sexy.

Încălţările nude sunt versatile şi îţi permit să le asortezi la orice fel de ţinută (de zi, de birou, de seară), dar şi la orice culoare. Sunt perfecţi, mai ales atunci când alegi haine cu imprimeuri sau foarte colorate şi nu ştii cu ce pantofi să le porţi.

În această vară, magazinele de la noi ne oferă mai multe modele (de la balerini până la pantofi de seară) pe această culoare.

Însă preferaţii mei sunt pantofii nude cu botul ascuţit. Sunt, cu siguranţă, nişte pantofi clasici pe care îi vei purta mai mulţi ani.

Şi, pe lângă faptul că îi poţi asorta cu uşurinţă, aceşti pantofi mai au un mare plus: avantajează piciorul. În momentul în care alegi o astfel de pereche atunci când porţi o fustă sau o rochie, picioarele tale se vor alungi într-o secundă. Datorită nunaţei se confundă uşor cu pielea, tocmai de aceea te înalţă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod