Pantofii neon, cum să-i porţi şi la ce să-i asortezi. Ţie îţi plac?

În acest sezon, pantofii neon aduc culoare în garderoba noastră. Dacă negrul şi albul au pus stăpânire pe hainele noastre, salvarea colorată vine de la încălţări. Nuanţele de

În acest sezon, pantofii neon aduc culoare în garderoba noastră. Dacă negrul şi albul au pus stăpânire pe hainele noastre, salvarea colorată vine de la încălţări.

Nuanţele de galben, verde aprins, turcoise sau mov îţi vor face ziua mai frumoasă, iar ţinutele tale nu vor trece neobservate. Pentru că, indiferent de hainele pe care le alegi, atunci când porţi pantofi neon vei atrage toate privirile.

Ideal ar fi să ai curajul să te joci cu aceste minunate culori. Să porţi rochie corai cu sandale mov, sau pantaloni roşii cu pantofi fucsia.

Însă, dacă ţi se pare prea mult poţi, oricând, să mixezi ţinute negre sau albe cu pantofi intens coloraţi.

De asemenea, jeanşii se potrivesc perfect la nuanţele neon. Poţi să alegi un outfit all denim la care să adaugi un strop de culoare prin pantofii neon. Şi nu uita că dacă adaugi un colier masiv sau o pereche de cercei candelabru (atunci când porţi pantofi coloraţi), silueta ta se va alungi (acesta este un mic truc pe care îl folosesc foarte mulţi stilişti).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod