Pantofii din blană, noua modă de vară. Tu ai purta aşa ceva?

Casa de modă Celine ne-a pregătit pentru sezonul primăvară-vară 2013 modele de pantofi ieşite din comun. Încălţările în culori intense, confecţionate din blană de nurcă, sunt vedetele

Casa de modă Celine ne-a pregătit pentru sezonul primăvară-vară 2013 modele de pantofi ieşite din comun. Încălţările în culori intense, confecţionate din blană de nurcă, sunt vedetele acestei veri.

Designerul Phoebe Philo de la Celine s-a gândit, probabil, la încălzirea globală atunci când a creat pantofii din blană pentru vara acestui an. Altfel nu îmi explic de ce a simţit nevoia să acopere cu blană pantofii cu toc sau chiar papucii.

Partea cea mai interesantă este că întreaga colecţie de haine, propusă de celebra casă pentru această vară, este una foarte elegantă (cu rochii clasice, pantaloni la dungă şi fuste conice) din materiale senzuale, precum mătasea, şi tăieturi simple, iar pantofii din blană vin să "completeze" ţinuta.

Dacă o să ajungem să purtăm şi noi astfel de pantofi, nu ştiu. Însă, pentru început trebuie să mă obişnuiesc vizual cu ei... Vouă vă plac?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod