Opinia lui nu contează când ea îşi cumpără perechea favorită

Află ce au răspuns mai multe femei la un chestionar eva.ro privind achiziţionarea pantofilor.  Relaţia femeilor cu pantofii lor este una cu adevărat specială. Şi, niciun bărbat, oricât ar fi

Află ce au răspuns mai multe femei la un chestionar eva.ro privind achiziţionarea pantofilor.  Relaţia femeilor cu pantofii lor este una cu adevărat specială. Şi, niciun bărbat, oricât ar fi el de important pentru o femeie, nu poate interveni într-o asemenea relaţie, doar dacă ea îi permite.

Şi îi permite greu, sau doar dă impresia asta!
Bine, acum nici nu trebuie să credem că el se dă în vânt să se bage în aşa ceva… Uneori are o figură plictisită sau uşor exasperată când ea se extaziază în faţa unei (noi) perechi de pantofi… E convins deja că mai are încă zece perechi asemănătoare acasă…
Dar ăsta e doar unul din scenariile posibile… poate cel mai întâlnit.

Există însă şi bărbaţi răbdători sau exigenţi în privinţa cumpărăturilor partenerei sale…
Totuşi, aşa cum ziceam, asta nu prea contează pentru ele! Relaţia lor specială cu pantofii nu poate fi zdruncinată uşor – asta a reieşit în urma întrebărilor pe această temă pe care le-am adresat-o mai multor femei în cadrul unui chestionar mai amplu despre shopping şi care sunau aşa:
Îi ceri parerea partenerului când îţi cumperi pantofi?
Contează pentru tine părerea lui?
Ţi s-a întamplat să nu mai porţi o pereche doar pentru că lui nu-i plăcea?
În afara unor răspunsuri tranşante şi scurte gen : “Nu!” sau “Niciodată!” am primit şi unele care denotă aceeaşi hotarâre, dar argumentate sau îndulcite puţin.
Am făcut o selecţie ale celor mai haioase, pe care le expun mai jos:

“În general nu îi cer părerea. Se întâmplă foarte rar. Doar dacă suntem împreună în magazin, altfel nu. I go my own way !”

“Nu comentează la pantofi, genţi, dar are ceva împotriva hainelor în dungi pe care, într-adevar, nu le port cand ies cu el !”

“Da. Orientativ. Eu îi port! Nu, dar nu şi-a exprimat o asemenea părere.”

“Nu îl întreb decât dacă se întampla să fie cu mine în momentul acela, însă nu prea mă influenţează părerea lui oricum.”

“Nu. Soţul meu ştie că în domeniul acesta ar fi ok să nu se bage.”

“Da, îi mai cer părerea, dar chiar dacă lui nu îi plac îi iau pentru că mie îmi plac şi eu îi port nu el!”

“Nu prea îi cer părere când îi cumpăr, mai mult după… Dacă nu îi plac nu îi port cand sunt cu el, ca să nu-i stric ziua!”

“Câteodata îi cer părerea, câteodată nu...

Trebuie să recunosc că mă influenţează, iar dacă lui nu i-a plăcut, am purtat mai rar acea pereche.”

“Mda, dar doar ca să-mi valideze părerea mea. Dacă nu coincide, nu o iau in seama !”

“Nu prea.  Dar dacă mai am nevoie de bani pentru acea pereche fac o întreagă poveste … cum că sunt CEI MAI FRUMOŞI PANTOFI! Cred că îi plac toţi pentru că nu a făcut vreo remarca negativă la adresa niciunei perechi.”

"Port doar ce-mi place mie, el oricum nu se pricepe!”

Aşadar, voi ce aţi răspunde la aceste întrebări? Sunteţi de aceeaşi părere – că opinia lui în ceea ce priveşte pantofii voştri nu contează prea mult (sau chiar deloc)?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod