Noua generație a modei: Fiica lui Johnny Depp, imaginea unei colecții Chanel


La începutul acestei luni, Vanessa și Lily-Rose au urcat pe scena de la Grand Palais din Paris, alături de alte vedete, precum Kendall Jenner și Kristen Stewart, într-un show de modă inspirat de decorurile cazinourilor. Cu această ocazie, ele s-au distrat la masa de joc, asemenea multor staruri prezente, printre care Rita Ora, Lily Collins, Julianne Moore și Lara Stone.

Potrivit Daily Mail, sunt șanse mari ca în viitorul apropiat Vanessa Paradis și fiica ei să apară împreună într-o campanie, mai ales că săptămâna trecută au fost văzute alături de Lagerfeld la sediul din Paris al casei Chanel.

Lily-Rose este cel mai mic copil al actorului american Johnny Depp din relația de 13 ani pe care a avut-o cu Vanessa Paradis.

Cuplul, care și-a anunțat despărțirea în iunie 2012, mai are un fiu, John. În februarie anul acesta, Johnny Depp s-a căsătorit cu actrița americană Amber Heard, într-o ceremonie discretă organizată ân casa lor din Los Angeles.


Foto: Chanel

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dANIEL pe 17 Iul 2015, 10:15
    Desertaciune ...

    Fata este frumosa ... Dar tot nu vad ce "talent" are. Garantat pooti gasi inca 100 de milioane de fete care sa faca la fel de frumos reclama asta la rahatzii aia de ochelari. Desertaciunea desertaciunilor este desertaciune.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod