Modă. Cele mai frumoase ţinute ale vedetelor de la premiile MTV 2015

MTV Music Video Awards este ceremonia care are loc în fiecare an în Statele Unite, în cadrul căreia sunt premiate cele mai bune videoclipuri muzicale ale anului. Evenimentul, care a avut loc duminică, 30 august, la Microsoft Theater din Los Angeles, i-a avut în prim-plan pe Taylor Swift, care a câştigat cele mai multe trofee, inclusiv cel pentru "Cel mai bun videoclip", dar şi pe rapperul Kanye West, care a anunţat că va candida la alegerile prezindenţiale din 2020.

Între cei doi a avut loc un moment tensionat la gala din 2009, cand Kanye a urcat pe scenă în timp ce Taylor primea un trofeu, i-a smuls cântăreţei microfonul din mână şi i-a spus că nu ea merită premiul, ci Beyonce.
Scena, care a ţinut zile la rândul prima pagină a ziarelor, i-a şocat pe toţi cei prezenţi, dar mai ales pe Taylor Swift, care a plecat plângând. De-a lungul anilor, Kanye şi-a cerut în repetate rânduri scuze, relaţia dintre el şi solista pop imbunătăţindu-se treptat. La gala din acest an, Taylor a fost cea care i-a înmânat un trofeu lui Kanye.

Dintre ţinutele vedetelor, cele mai controversate au fost ale gazdei, nimeni alta decât Miley Cyrus. Fosta Hannah Montana nu a ratat ocazia de a şoca din nou.
Cântăreaţa a purtat o serie de ţinute excentrice, multe dintre ele acoperindu-i doar zonele intime.

Dar au fost numeroase alte vedete care au compensat prin stil şi eleganţă. Iată câteva dintre acestea:
1 din 11

Taylor Swift

Taylor Swift, care a primit cele mai multe trofee la această ediţie, a purtat un costum Ashish format din top scurt şi pantaloni cu talie înaltă, realizate din material cu detalii metalice aurii.
MAI MULT DESPRE: MTV, muzica, stil, vedete, premii, moda, covorul rosu, VMA
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod