Ce au purtat vedetele la Gala Eva.ro 16 ani. 30 de ținute spectaculoase

La mulți ani, Eva.ro! Primul site de lifestyle feminin din România a sărbătorit 16 ani de existență printr-un eveniment la care au participat peste 650 de invitați.
Zeci de personalități publice din showbiz-ul românesc au dat curs invitației lansate de eva.ro și au participat la gala aniversară care a avut loc la Avenue 48. Gazda evenimentului a fost și la ediția din acest an superba Geanina Ilieș.

În cadrul Galei Eva.ro din acest an, un juriu format din patru personalități publice a decis care sunt vedetele câștigătoare la cele 15 categorii. Membrii jurului au fost: Adina Halas Hugeanu (realizator de radio și prezentator tv), Adina Necula (consultant de imagine și stil), Maria Andrei (fashion/style & lifestyle director) și Monica Vlad (Personal Branding). 

Vedetele ne-au încântat ca de fiecare dată cu ținute spectaculoase.
Geanina Ilieș a purtat o rochie sexy din catifea roșie, o creație Cristallini. Anca Sînă Serea, care a primit premiul "Cea mai îndrăgită vedetă cu copii", a arătat uimitor într-un costum negru M.Marquise, compus din pantaloni și sacou fără mâneci cu aplicații din paiete și pene.

Ilinca Vandici, care a devenit în luna iulie a acestui an mămică, a ales o rochie mini cu croială dreaptă, acoperită cu paiete, creatie Razvan Ciobanu. Vedeta a primit premiul "Cea mai atrăgătoare vedetă feminină" în cadrul Galei Eva.ro 16 ani.

Descoperă cele mai frumoase ținute purtate de vedete la Gala Eva.ro 16 ani.

Foto: Sorin Stana
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod